Echipamente

  • ATV_Adventure_echipament_00.jpg
  • ATV_Adventure_echipament_01.jpg
  • ATV_Adventure_echipament_02.jpg

Ce echipament de protecție oferim odată cu închirierea ATV-ului?

Oferim gratuit tuturor celor care închiriază ATV-uri de la noi cască de protecție full-face, marca Wulfsport. Acestea dispun de viziera rabatabilă, aerisire si protecții speciale pentru sportul de aventură. Stocul de peste 30 de căști asigură casca potrivită ca dimensiune (XS-XXL) pentru fiecare rider.

În sezonul rece, oferim mănuși pentru a face plimbarea cu ATV-ul închiriat cât mai confortabilă. 

Este necesară purtarea căștii? 

Da, casca este obligatorie atât pentru cel care conduce ATV-ul, cât și pentru pasager și se furnizează împreună cu o cagulă din bumbac și microfibră pentru a asigura igiena și aerisirea corespunzătoare.

Cum se asigura siguranța sanitară? 

Cagulele speciale sunt spălate după fiecare utilizare la temperatură de 60 de grade, folosindu-se soluții de tip „Igienol” / „Dettol” în timpul spălării.

Căștile sunt, de asemenea, curățate după fiecare utilizare cu spray-uri virucide și bactericide. 

Cum trebuie să mă îmbrac? 

Pe perioada iernii este recomandată îmbrăcămintea groasă (de ex. pantaloni/salopetă de schi), mănuși și o geacă sau fular care să asigure „etanșeitatea” în zona gâtului, între îmbrăcăminte și cagulă/cască. 

În perioada sezonului cald, este recomandată o îmbrăcăminte lejera, preferabil pantaloni lungi pentru a evita zgârieturile cauzate de crengi, tufe etc. De asemenea, temperaturile din zona Brașov-Săcele fiind mai scăzute, în combinație cu altitudinea ridicată a traseelor și curentul generat de deplasare recomandă purtarea, chiar și în timpul verii, a unei bluze cu mâneci lungi. 

Încălțămintea trebuie să fie comodă (pantofi sport, ghete), iar în sezonul rece este recomandat să fie călduroasă (bocanci). Indiferent de temperatura din sezonul cald, este de evitat purtarea încălțămintei „deschise”, de tipul sandalelor. 

© 2020 Inchirieri ATV Brasov. Toate drepturile rezervate